Angst voor paarden overwinnen

Van angst naar vertrouwen. Ontspannen en veilig voelen in omgang met een paard

Herken jij jezelf in onderstaande punten en zou je graag je angst overwinnen en je zelfvertrouwen ontwikkelen? Lees dan gauw verder want ik kan je hierbij helpen.

9

Groot en imposant?

Wil je niet als een bang vogeltje aan de zijlijn staan als je kind paardrijles heeft?

9

Knoop in je maag?

Is er ooit iets gebeurd waardoor je bang bent geworden voor paarden?

9

Voel je angst maar tegelijkertijd ook aantrekkingskracht?

Heb je een partner die paarden als hobby heeft en wil je daar zonder angst ook deel van uitmaken?

Van angst naar vertrouwen

Paarden kunnen ons intimideren door hun kracht en grootte.
Maar ze kunnen ons ook innerlijk raken.
Dat biedt de kans om op een natuurlijk manier je angst te overwinnen en je zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Ik begeleid  jou van angst naar meer vertrouwen in het omgaan met paarden. Stap voor stap, in jouw tempo. Jij geeft aan wat je doel is. Voor de één is dat geen angst of paniek voelen als je bij een paard in de buurt bent. Voor de ander is dat zonder angst een paard vasthouden en er mee aan de hand lopen. Of een paard zonder angst  kunnen aaien of+ borstelen en misschien zelfs er op durven zitten.

“Door je angst te omarmen verliest het zijn kracht en kan het plaats maken voor vertrouwen”

25 jaar ervaring met paarden

Mijn naam is Jitty de Jong, intuïtief begeleider voor hoog gevoelige mensen. Ik begeleid o.a. mensen met angst voor paarden om dit te transformeren naar vertrouwen en plezier. Ik weet namelijk dat dit mogelijk is. Ik heb 25 jaar ervaring met het werken en houden van paarden. Wetende wat deze prachtige dieren voor de mens kunnen betekenen voelt het ook als mijn missie om daar iets in te betekenen.

Ik heb 2 paarden en een pony.  Alle drie zijn ze op leeftijd, Emmy de pony is 21 jaar, Leandra is 24 jaar en Roy is 21 jaar. Ik heb lief en leed met deze prachtige dieren gedeeld en zou graag anderen dit plezier ook gunnen. Je krijgt 1 op 1 begeleiding van mij, afgestemd op wat er voor jou nodig is in jouw proces.

Afrekenen met je angst en plaats maken voor plezier en ontspanning

Samen plezier met je kind

Eindelijk kan je genieten als je kind paardrijles heeft en je haar ziet stralen op de rug van een paard.

Ontspannen en veiliger voelen

Doordat je de belevingswereld van het paard en zijn lichaamstaal beter begrijpt

Open durven staan voor de liefde van het paard

Paarden hebben ons zoveel te geven en hier kan je nu meer van genieten

Mensen die je zijn voorgegaan

Ben mijn angst voor paarden aan gegaan. Blij dat ik door gezet heb om naar Jitty te gaan.. en haar lieve paarden en pony, die veel liefde geven en geduld hebben gehad met mij. De visualisatie vooraf was fijn gaf mij veel rust en een goed gevoel. Jitty neemt hier alle tijd voor. Ze staat er… van het begin tot het eind… en geeft je een vertrouwd gevoel. Zoals Jitty dingen uit kan leggen waar paarden voor staan en mij dit heeft laten zien en ervaren is een enorme eyeopener geweest voor mij. Dank je wel Jitty voor deze 3 fijne sessies

Chantal

Angst voor paarden Ik ben onlangs bij Jitty geweest om meer vertrouwen in mezelf te hebben in het nabij zijn van paarden. Was van te voren nogal sceptisch hierover, maar het was een bijzondere ervaring. Ik was erg onder de indruk om te zien hoe een paard je aanvoelt en bijvoorbeeld je spanning overneemt.

Ook aan de visualisatie oefening denk ik nog vaak terug. Jitty begeleid je op een prettige rustige manier en geeft je vertrouwen.
Bedankt Jitty!

Annet

Mijn ervaring is, dat er na de eerste sessie al een hele verandering in jou heeft plaatsgevonden

Wil jij ook die stap zetten naar vertrouwen?

Wat als ik echt niet durf?

Allereerst wil ik zeggen dat het nog niet is voorgekomen dat mensen afhaken omdat ze geen stap durven zetten. Waarom? In de eerste sessie komt er nog geen paard aan te pas omdat eerst de kern van het probleem word aangepakt. Na die eerste sessie is de negatieve lading dusdanig beperkt dat je klaar bent voor de volgende stap. 

Is het alleen voor mensen die bang zijn voor paarden?

Het pakket van angst naar vertrouwen is  bedoeld voor mensen die angstig of onzeker zijn met paarden.

Kennismaken met paarden en Het paard als spiegel zijn voor iedereen die meer inzicht zou willen in zichzelf en het wezen paard.

 

Over wat voor tijdsperiode worden de sessies gepland?

Meestal word er om de week een sessie ingepland als je voor een pakket hebt gekozen maar uiteraard gaat alles in overleg.

 

Is het nodig en hoe kan ik mij voorbereiden?

Qua kleding raad ik stevige schoenen aan en kleding die eventueel vuil mag worden. Verder is voorbereiden niet nodig.

Als je voor het pakket, Angst overwinnen hebt gekozen krijg je na de eerste keer huiswerk oefeningen mee ter bevordering van het proces. 

 

Wil jij afrekenen met angst en onzekerheid in het bijzijn van paarden?