Tegenwind doet de vlieger stijgen

Tegenwind doet de vlieger stijgen

Tegenwind doet de vlieger stijgen Vaak heb je tegenwind nodig om te kunnen vliegen. Als ik kijk naar mezelf en wat mijn grootste groeimoment was, dan kan ik je zeggen dat dat tevens mijn diepste dal was. Ik was een schaduw van wie ik nu ben.  Als iemand boe tegen me...
IK BEN NIET GOED GENOEG

IK BEN NIET GOED GENOEG

OVERTUIGINGEN en ENTITEITEN Een overtuiging, b.v. ik mag geen fouten maken,  heeft je ooit een oplossing gegeven in dat specifieke moment, om verder te kunnen met je leven. Zo n overtuiging werkt in het NU tegen je omdat je hem niet meer nodig hebt. Zo kan het zijn...
De boemerang van jouw innerlijke wereld

De boemerang van jouw innerlijke wereld

Dat wat jij uitzend komt als een boemerang naar je terug. Hoe bewust ben jij van het feit dat jij de creator bent van je eigen leven? Alles wordt bepaald door jouw waarneming. Hoe kijk jij naar jezelf? Ben je alleen wat je ziet of ben je meer dan dat. Wie ben jij in...
Jouw innerlijk kompas

Jouw innerlijk kompas

De kracht van intenties Intenties gebruiken als jouw innerlijk kompas. Je zou een intentie kunnen zien als een instructie aan je ziel. Door een intentie uit te spreken of op te schrijven programmeer je als het ware jezelf om de intentie te realiseren. Met andere...
Van moeten naar ONT – moeten en 5 tips

Van moeten naar ONT – moeten en 5 tips

Moet jij ook zo veel van jezelf en word je daar helemaal gek van? Ik moet nog dit, ik moet nog dat, ik moet van alles wat. Ik weet niet hoe dat met jou zit, maar ik moet soms nogal wat van mezelf. En daarmee maak ik het mezelf flink moeilijk. Ik geef anderen het...
Van burn-out naar burn-in

Van burn-out naar burn-in

 Van burn-out naar burn-in wakker het vuur in jezelf aan. Om maar even heel kort door de bocht te komen, om van een burn-out af te komen dien je naar je lichaam te luisteren. Dat klinkt heel gemakkelijk en dat zou het ook kunnen zijn. Waar zit dan het probleem zal je...