Begeleiding met behulp van paarden

9

Contact met jezelf kwijt?

Kan je heel goed invoelen wat de ander nodig heeft maar weet je niet meer wat je eigen verlangen is?

9

Ben je druk met van alles moeten?

Loop je jezelf voorbij en wordt het je allemaal te veel?

9

Geen energie meer voor leuke dingen?

Verlang je naar innerlijke rust, zodat je de batterij weer op kan laden?

9

Sta je op een kruispunt?

Weet je dat je op een kruispunt staat maar heb je geen idee welke kant je op wilt?

Het paard als spiegel

Paarden kunnen ons intimideren door hun kracht en grootte. Maar ze kunnen ons ook innerlijk raken. Dat biedt de kans om op een natuurlijke manier, je obstakels te overwinnen en je persoonlijk te ontwikkelen.

Ik heb 2 paarden en een pony waar ik al 20 jaar lief en leed mee deel. Graag laat ik jou kennismaken met deze prachtige dieren. Je krijgt 1 op 1 begeleiding van mij, afgestemd op wat er voor jou nodig is in jouw proces.

 

 

“Stel jij je open voor de spiegel die het paard je voorhoudt?”

25 jaar ervaring met paarden

Mijn naam is Jitty de Jong, intuïtief begeleider voor hoog gevoelige mensen. Met behulp van paarden komen er dingen aanhet licht die voor ons verborgen blijven. Doordat zij gelijk reageren op ons gedrag, houding en gevoel, houden zij ons een spiegel voor. Ik heb 25 jaar ervaring met het werken en houden van paarden. Wetende wat deze prachtige dieren voor de mens kunnen betekenen voelt het ook als mijn missie om daar iets in te betekenen.

 

 

Met meer innerlijke rust en paardenkracht door het leven

Met behulp van PK weer jezelf worden

Ontdek wie je echt bent en kom in contact met je gevoel

Ontspannen en veiliger voelen

Doordat je de belevingswereld van het paard en zijn lichaamstaal beter begrijpt onstaat er vertrouwen

Inzicht in jouw hooggevoeligheid

Doordat paarden ons spiegelen krijg je inzicht in wat voor jou nu belangrijk is

 

Mensen die je zijn voorgegaan

Spiegelen met paarden. Ik ga op in de meditatieoefening, als ik mijn ogen opendoe staat Roy dwars voor me. Jitty kopt hem meteen in, heb jij bescherming nodig? Bam tranen vloeien rijkelijk, die komt binnen. Ze legt meteen mijn grootste issue bloot. Het gevoel altijd maar alle ballen hoog te moeten houden. En vooral het moeten wordt te veel. Jitty analyseert het. En weer slaat ze de spijker op de kop. Na de sessie voel ik me minder belast, de druk is van mijn schouders.

Astrid

Sessie tussen de paarden
Wat bijzonder. We waren nog maar net bezig toen ik de emotie al voelde opkomen over het thema waar ik problemen mee had. Hier wil ik niet naartoe, dit wil ik niet voelen schoot er door me heen. Toen kwam Emmy in beeld.  Eerst stond ze achter me en liet haar koppie op mijn schouder rusten. Op het moment dat ik volledig in de weerstand zat, ging Emmy voor me staan en drukte haar neus tegen mijn borstgebied. Het voelde alsof mijn weerstand wegsmolt.

Heel apart, ik kan het niet anders omschrijven. En dat gebeurde telkens weer opnieuw als ik het even moeilijk had. De ene keer raakte ze me aan op mijn hoofd, de andere keer legde ze haar neus in mijn handen of raakte mijn buikgebied aan. Dan weer voelde ik haar achter mij of naast mij staan. Naast de begeleiding van Jitty heb ik mij zo gesteund gevoeld door deze kleine bijzondere pony.
Manon

Ben mijn angst voor paarden aan gegaan. Blij dat ik door gezet heb om naar Jitty te gaan.. en haar lieve paarden en pony, die veel liefde geven en geduld hebben gehad met mij. De visualisatie vooraf was fijn gaf mij veel rust en een goed gevoel. Jitty neemt hier alle tijd voor. Ze staat er… van het begin tot het eind… en geeft je een vertrouwd gevoel. Zoals Jitty dingen uit kan leggen waar paarden voor staan en mij dit heeft laten zien en ervaren is een enorme eyeopener geweest voor mij. Dank je wel Jitty voor deze 3 fijne sessies

Chantal

Ik ben onlangs bij Jitty geweest om meer vertrouwen in mezelf te hebben in het nabij zijn van paarden. Was van te voren nogal sceptisch hierover, maar het was een bijzondere ervaring. Ik was erg onder de indruk om te zien hoe een paard je aanvoelt en bijvoorbeeld je spanning overneemt.

Ook aan de visualisatie oefening denk ik nog vaak terug. Jitty begeleid je op een prettige rustige manier en geeft je vertrouwen.
Bedankt Jitty!

Annet

Beter in je vel, sterker in je schoenen met behulp van paarden

Mijn ervaring is, dat er na de eerste sessie al een hele verandering in jou heeft plaatsgevonden

Wil jij ook die stap zetten naar verandering?

Veelgestelde vragen

Is deze begeleiding voor iedereen geschikt?

Jazeker. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt met paarden. Het is geschikt voor iedereen die inzicht in zichzelf wil met behulp van paarden.

Is het alleen voor mensen die bang zijn voor paarden?

Het pakket van angst naar vertrouwen is  bedoeld voor mensen die angstig of onzeker zijn met paarden.

Kennismaken met paarden en Het paard als spiegel zijn voor iedereen die meer inzicht zou willen in zichzelf en het wezen paard.

 

Over wat voor tijdsperiode worden de sessies gepland?

Meestal word er om de week een sessie ingepland als je voor een pakket hebt gekozen maar uiteraard gaat alles in overleg.

 

Is het nodig en hoe kan ik mij voorbereiden?

Qua kleding raad ik stevige schoenen aan en kleding die eventueel vuil mag worden. Verder is voorbereiden niet nodig.

Als je voor het pakket, Angst overwinnen hebt gekozen krijg je na de eerste keer huiswerk oefeningen mee ter bevordering van het proces. 

 

Hoeveel paardenkracht heb jij nodig om weer jezelf te worden?

Ik reik je mijn hand, neem je hem aan, om samen met de paarden de eerste stap te zetten?