Begeleiding bij het opruimen van oude ballast

Het geeft je de ruimte en vrijheid om weer verder te kunnen
9

Sta je op een kruispunt in je leven?

Je wilt andere keuzes maken maar je ziet door de bomen het bos niet meer.

9

Wil je afrekenen met je verleden?

Heb je veel meegemaakt en draag je daardoor een zware rugzak met je mee?

9

Ervaar jij je hoggevoeligheid als last?

Je hebt weinig energie en voelt je overprikkeld. Nee zeggen en je grenzen aangeven vind je lastig.

9

Sta jij in standje overleven?

Je bent vastgelopen en weet niet hoe verder. Je weet dat het anders moet maar hebt geen idee hoe.

Neem de regie weer in handen

Herken jij jezelf in 1 of meerdere punten die hierboven zijn benoemd? Dan kan individuele begeleiding jouw verder helpen om de stappen te zetten die nodig zijn.

Helderheid in specifieke themas zodat je weer stappen kunt zetten in de richting die jij wilt.

Op een diepere laag oude ballast opruimen. Zo krijg je de gelegenheid om te kijken naar wat er in jouw onderbewuste speelt.

Want pas als het zichtbaar wordt en erkenning krijgt, kan het transformeren. Dit geeft je de ruimte om in vrijheid nieuwe keuzes te maken, zodat jij weer verder kunt.

 

 

 “Wat ik met de wereld wil delen: onvoorwaardelijke liefde, bewustzijn, healing, intuitie, verbinding, wijsheid, authensiteit, spiritualiteit, vrede, vrijheid en meesterschap”

Krachtig, kwetsbaar en liefdevol

We kennen het allemaal, het leven loopt niet altijd van een leien dakje. Zo kan het zijn dat je vastloopt of door de bomen het bos niet meer ziet. Ik weet hoe het voelt want ik heb daar zelf ook mee geworsteld.  Ik zou graag mijn expertise met jou delen en kijken wat jou tegenhoudt in het hier en nu zodat jij weer verder kunt.

Met mijn opleiding als intuïtief begeleider en mijn eigen ervaring, nodig ik je uit om de stap te zetten naar verandering.

Ik reik je mijn hand, neem je hem aan?

Ook jij kan het leven leiden wat je werkelijk wilt!

Inzicht in wat jou tegenhoudt

Helderheid in specifieke themas zodat je weer stappen kunt zetten in de richting die jij wilt. 

Meer energie en rust

Niet meer overprikkeld, doordat je weet hoe energie werkt. Je kan beter je grenzen aangeven en bij jezelf blijven.

Ervaringen van mijn klanten

Stap voor stap wordt je begeleid naar een bewustzijn waar jouw observaties, antwoorden, pijnpunten etc. zijn opgeslagen. De sessie voelt als opladen en tegelijkertijd als ontladen en dit heb ik als zeer prettig ervaren. Jouw behandelingen zijn een aanrader!                                              .                                       

Moniek


Je ziet mijn kracht en benoemt het ook. Jij stimuleert de ontwikkeling van mijn bewustzijn en doet mij inzien dat uit iets negatiefs, iets positiefs kan groeien.
Dank je wel!                                                            .

 

Nelly

Transformatiesessie Jitty heeft mij op een hele subtiele,  liefde/ respectvolle en veilig voelende manier geholpen om oud verdriet op te ruimen , vastgewortelde patronen die mij belemmerden in mijn dagelijkse /emotionele leven opgeschoond en mij bewust gemaakt van het feit dat ik ik ben, en dat ik oke ben zoals ik ben , dit alles overigens met de nodige tranen, maar elke keer stonden de tissues klaar.

Ook na de sessies houdt Jitty contact over hoe het met je gaat , wat ik als heel prettig heb ervaren.

Voor nu voel ik mij sterk genoeg , maar als ik toch weer tegen dingen aanloop waar ik niet zelf uit kom, dan nestel ik mij weer bij Jitty in de stoel en geef ik mij over aan haar kennis , inzicht en professionele aanpak.

Anoniem

Transformatiesessie Mijn ervaring met Jitty was aangenaam. Ik voelde meteen een verbinding. De kracht van o.a haar humor en de vinger op de zere plek leggen middels juiste vraagstelling. Hiervoor werd de tijd genomen die ik nodig had. Door de transformatie sessies van Jitty heb ik meer inzichten gekregen.
Niels

Individuele begeleiding

Tijdens een individuele sessie staat jouw persoonlijke vraag centraal. Door middel van een gesprek of visualisatie ga je op een diepere laag oude ballast opruimen. Zo krijg je de gelegenheid om te kijken naar wat er in jouw onderbewuste speelt, want pas als het zichtbaar wordt en erkenning krijgt, kan het transformeren. Dit geeft je de ruimte om in vrijheid nieuwe keuzes te maken, die je van dienst kunnen zijn in waar je nu zit in je ontwikkeling.

Neem het stuur van je leven weer in handen en laat je licht schijnen.

Heb je twijfels, angsten of vragen die je in de weg zitten, maak dan even een belafspraak dan kunnen we bespreken of ik iets voor je kan betekenen.

Veelgestelde vragen

Wat houd een transformatiesessie in?

Door middel van visualisatie begeleid ik jou naar je onderbewuste waar allerlei informatie ligt opgeslagen.

Een transformatiesessie kan je inzicht geven in specifieke thema’s waar je zelf niet uit komt. Het biedt je de mogelijkheid om dat wat je niet meer van dienst is te transformeren en je te verbinden met wat je werkelijk wilt of nodig hebt.

Er kunnen verschillende procedures ingezet worden afhankelijk van jouw hulpvraag. Zo kunnen transparante overtuigingen zichtbaar worden en gebonden lijnen worden vrijgemaakt. Ook is het mogelijk om opnieuw vorm te geven aan de wijze waarop je emoties ervaart. Hardnekkige patronen kunnen worden doorbroken en ‘kind’ en ‘vorig leven’ aspecten middels regressie worden geheeld.

 

Wat als ik meer of minder begeleiding wil dan in het pakket zit?

Voor andere mogelijkheden dan een pakket kan je een losse sessie afspreken hiervoor betaal je 85 euro voor 1.30 Uit ervaring is gebleken dat je beter en blijvend resultaat behaald als je meerdere sessies volgt. Dat is de reden dat ik forse korting geef op de pakketten.

Ervaringen van mijn klanten

Na de transformatie sessie bij Jitty ben ik veel beter in staat om mijn gevoelens te uiten. Opgekropte boosheid bleek een gevoel te zijn waar ik al meer dan 20 jaar last van heb gehad maar nooit heb kunnen plaatsen. Het bleek de oorzaak te zijn van mijn fysieke klachten. Het geeft een heerlijk bevrijdend gevoel door deze mooie ervaring.

Jitty daagt je ieder keer uit om het uiterste uit jezelf te halen, door een eerlijke liefdevolle manier van benadering.

Ingrid

Onlangs ben ik bij Jitty geweest voor een transformatiesessie. Ik heb haar begeleiding als zeer prettig en rustig ervaren. Je krijgt alle tijd en ruimte om mee te gaan op ontdekkingsreis in je onderbewuste. Het heeft mij rust gegeven in mijn systeem op bewust en onbewust niveau. Ik heb nu meer inzicht in de processen ten opzichte van mijn relaties. Daardoor ben ik er anders naar gaan kijken. Het heeft gezorgd voor een blijvende verandering, ten opzichte van hoe ik naar mensen kijk en ervaar.
Na de sessie voelde ik opluchting en ruimte.

Marja

Ben je vastgelopen en weet je niet hoe verder?

 Mijn naam is Jitty de Jong, ik kan je daarbij helpen.