Omarm je hooggevoeligheid en zet het in als kracht

9

Weinig energie?

In verbinding met de ander ben jij onbewust continu aan het invoelen. Dit kost bakken vol energie en kan je het gevoel geven, dat je aan het overleven bent.

9

Kan jij NEE zeggen?

Doordat je o.a. moeite hebt met grenzen aangeven raak je snel overprikkeld en heb je de neiging om je terug te trekken.

9

Jezelf kwijtgeraakt?

Wanneer je steeds met je aandacht bij de ander bent, wordt het lastig om contact te maken met jezelf, om te weten wat jij nodig hebt.

Stap weer achter het stuur van je leven

Je anders zijn accepteren door je kwaliteiten te omarmen. Om beter te leren omgaan met je gevoelige kanten, is dit de eerste stap. Inzicht in de werking van energie, zodat je dit zelf kan beheren. Niet meer continu leeglopen in contact met anderen. Zo kan je weer dingen  doen waar jij blij van wordt. Meer vertrouwen in jezelf en je intuïtie. Kortom, weten wat jij nodig hebt om te (her) verbinden met je grootsheid en hier naar handelen.

 “Mijn missie is mensen  herverbinden met hun kern, zodat ze hun unieke kwaliteiten kunnen neerzetten vanuit vrijheid en onvoorwaardelijke liefde”

Krachtig, kwetsbaar en liefdevol

Ik zie veel mensen worstelen met hun hooggevoeligheid. Ik weet hoe het voelt. Ik heb namelijk zelf ook die weg afgelegd. Ik zou graag mijn inzichten met jou delen en kijken welke stappen jij daarin kan zetten. Met mijn opleiding als intuïtief begeleider en mijn eigen ervaring, nodig ik je uit om de stap te zetten naar verandering. Ik reik je mijn hand, neem je hem aan?

 Ook jij kan van je uitdaging je kracht maken
en het leven leiden wat je werkelijk wilt!

Meer energie en rust

Niet meer overprikkeld, doordat je weet hoe energie werkt. Je kan beter je grenzen aangeven en bij jezelf blijven.

Innerlijke wijsheid

Contact maken met je gevoel en durven vertrouwen op je intuïtie voor als je (moeilijke) keuzes moet maken.

Inzicht in wat jou tegenhoudt

Helderheid in specifieke themas zodat je weer stappen kunt zetten in de richting die jij wilt. 

Ervaringen van mijn klanten

Stap voor stap wordt je begeleid naar een bewustzijn waar jouw observaties, antwoorden, pijnpunten etc. zijn opgeslagen. De sessie voelt als opladen en tegelijkertijd als ontladen en dit heb ik als zeer prettig ervaren. Jouw behandelingen zijn een aanrader!                                              .                                       

Moniek


Je ziet mijn kracht en benoemt het ook. Jij stimuleert de ontwikkeling van mijn bewustzijn en doet mij inzien dat uit iets negatiefs, iets positiefs kan groeien.
Dank je wel!                                                            .

 

Nelly

Transformatiesessie Jitty heeft mij op een hele subtiele,  liefde/ respectvolle en veilig voelende manier geholpen om oud verdriet op te ruimen , vastgewortelde patronen die mij belemmerden in mijn dagelijkse /emotionele leven opgeschoond en mij bewust gemaakt van het feit dat ik ik ben, en dat ik oke ben zoals ik ben , dit alles overigens met de nodige tranen, maar elke keer stonden de tissues klaar.

Ook na de sessies houdt Jitty contact over hoe het met je gaat , wat ik als heel prettig heb ervaren.

Voor nu voel ik mij sterk genoeg , maar als ik toch weer tegen dingen aanloop waar ik niet zelf uit kom, dan nestel ik mij weer bij Jitty in de stoel en geef ik mij over aan haar kennis , inzicht en professionele aanpak.

Anoniem

Transformatiesessie Mijn ervaring met Jitty was aangenaam. Ik voelde meteen een verbinding. De kracht van o.a haar humor en de vinger op de zere plek leggen middels juiste vraagstelling. Hiervoor werd de tijd genomen die ik nodig had. Door de transformatie sessies van Jitty heb ik meer inzichten gekregen.
Niels

Individuele begeleiding

Tijdens een individuele sessie staat jouw persoonlijke vraag centraal. Door middel van een gesprek of visualisatie ga je op een diepere laag oude ballast opruimen. Zo krijg je de gelegenheid om te kijken naar wat er in jouw onderbewuste speelt, want pas als het zichtbaar wordt en erkenning krijgt, kan het transformeren. Dit geeft je de ruimte om in vrijheid nieuwe keuzes te maken, die je van dienst kunnen zijn in waar je nu zit in je ontwikkeling.

Neem het stuur van je leven weer in handen en laat je licht schijnen.

Heb je twijfels, angsten of vragen die je in de weg zitten, maak dan even een belafspraak dan kunnen we bespreken of ik iets voor je kan betekenen.

Veelgestelde vragen

Wat houd een transformatiesessie in?

Door middel van visualisatie begeleid ik jou naar je onderbewuste waar allerlei informatie ligt opgeslagen.

Een transformatiesessie kan je inzicht geven in specifieke thema’s waar je zelf niet uit komt. Het biedt je de mogelijkheid om dat wat je niet meer van dienst is te transformeren en je te verbinden met wat je werkelijk wilt of nodig hebt.

Er kunnen verschillende procedures ingezet worden afhankelijk van jouw hulpvraag. Zo kunnen transparante overtuigingen zichtbaar worden en gebonden lijnen worden vrijgemaakt. Ook is het mogelijk om opnieuw vorm te geven aan de wijze waarop je emoties ervaart. Hardnekkige patronen kunnen worden doorbroken en ‘kind’ en ‘vorig leven’ aspecten middels regressie worden geheeld.

 

Wat als ik meer of minder begeleiding wil dan in het pakket zit?

Voor andere mogelijkheden dan een pakket kan je een losse sessie afspreken hiervoor betaal je 85 euro voor 1.30 Uit ervaring is gebleken dat je beter en blijvend resultaat behaald als je meerdere sessies volgt. Dat is de reden dat ik forse korting geef op de pakketten.

Ervaringen van mijn klanten

Na de transformatie sessie bij Jitty ben ik veel beter in staat om mijn gevoelens te uiten. Opgekropte boosheid bleek een gevoel te zijn waar ik al meer dan 20 jaar last van heb gehad maar nooit heb kunnen plaatsen. Het bleek de oorzaak te zijn van mijn fysieke klachten. Het geeft een heerlijk bevrijdend gevoel door deze mooie ervaring.

Jitty daagt je ieder keer uit om het uiterste uit jezelf te halen, door een eerlijke liefdevolle manier van benadering.

Ingrid

Onlangs ben ik bij Jitty geweest voor een transformatiesessie. Ik heb haar begeleiding als zeer prettig en rustig ervaren. Je krijgt alle tijd en ruimte om mee te gaan op ontdekkingsreis in je onderbewuste. Het heeft mij rust gegeven in mijn systeem op bewust en onbewust niveau. Ik heb nu meer inzicht in de processen ten opzichte van mijn relaties. Daardoor ben ik er anders naar gaan kijken. Het heeft gezorgd voor een blijvende verandering, ten opzichte van hoe ik naar mensen kijk en ervaar.
Na de sessie voelde ik opluchting en ruimte.

Marja

Ben je vastgelopen en weet je niet hoe verder?

 Mijn naam is Jitty de Jong, ik kan je daarbij helpen.