Online training INNERGY

Zet jezelf in 7 weken weer op de rit. Niet meer overprikkeld, doordat je weet hoe energie werkt. Je kan beter je grenzen aangeven en bij jezelf blijven
9

Weinig energie

In verbinding met de ander ben jij onbewust continu aan het invoelen. Dit kost bakken vol energie en kan je het gevoel geven, dat je aan het overleven bent.

9

Last van overprikkeling

Doordat je o.a. moeite hebt met grenzen aangeven raak je snel overprikkeld en heb je de neiging om je terug te trekken.

9

Jezelf kwijtgeraakt

Wanneer je steeds met je aandacht bij de ander bent word het lastig om contact te maken met jezelf om te weten wat jij nodig hebt.

Als jij jezelf hierin herkent, dan word het tijd om je te verdiepen in de werking van energie. Want dat is het punt waar jij het verschil kunt maken.

Waarom heb ik deze training gemaakt?

Ik zie veel mensen worstelen met hun hooggevoeligheid. Ik weet hoe het voelt. Ik heb namelijk zelf ook die weg afgelegd. Doordat ik snel overprikkeld was had ik weinig energie. Ik vond het ook erg moeilijk om bij mezelf te blijven, omdat ik goed kan invoelen wat de ander nodig heeft. Wat mijn sterke kant was, werd dus mijn valkuil.

Ik zou willen dat ik toen de informatie had die ik in deze training heb gestopt. Dat had mij jarenlang aanmodderen bespaard. Maar goed, dat is dus de reden dat ik jou hiermee wil helpen. Ik zou graag mijn kennis met je delen. Zodat jij ook meer energie en innerlijke rust kunt ervaren. Zullen we samen aan de slag gaan?
– Jitty de Jong  Inner –

Met deze training geef jij jezelf een sterke basis

op lichamelijk en energetisch niveau

Inhoud training

De training bevat 7 modules

1 Inzicht in hooggevoeligheid

2 Jouw toolbox
3 Tempel van je ziel
4 Belang van aarden
5 Aandacht en energie
6 Horizontaal en verticaal verbinden
7 Jouw innerlijke wijsheid

Iedere module bevat 3 elementen

de PDF bestanden gaan je helpen om je hooggevoeligheid beter te begrijpen, zodat je inzicht krijgt. Hierdoor ben je weer in staat om het roer weer in eigen hand te nemen.

Met de energyboost videos geef je jezelf een hele sterke basis voor de dag op fysiek en energetisch niveau.

De visualisaties helpen je om je energie te kanaliseren zodat je beter in balans komt en overprikkeling kan laten afvloeien.

Jouw kracht hervinden, doordat je weet wie je bent en wat jij kan

Veelgestelde vragen

Wat is de inhoud van de online training?

Module 1 Inzicht in hooggevoeligheid
Module 2 De tool box van hooggevoeligen
module 3 Tempel van je ziel
Module 4 Belang van aarden
Module 5 Aandacht en energie
Module 6 Horizontaal en verticaal verbinden
Module 7 Jouw innerlijke wijsheid

Iedere module is onderverdeeld in 3 verschillende elementen. Namelijk een lees, een luister en een doe oefening.

1 Wat ik je aanreik in de pdf-bestanden gaat je helpen om je hoog gevoeligheid beter te begrijpen zodat je inzicht krijgt en in staat bent om het roer weer in eigen hand te nemen.

2 Met de energy boost oefeningen geef je jezelf een hele sterke basis voor de dag op lichamelijk en energetisch niveau.

3 In de visualisaties/meditaties reik ik je manieren aan om jezelf te helpen met betrekking tot het kanaliseren van je energie zodat je geen last meer hoeft te hebben van overprikkeling en meer in balans komt.

De online training kan je thuis volgen in je eigen tempo.

 

 

Hoeveel tijd ben ik per dag of week kwijt met het volgen van de training?

De oefeningen uit de online training kun je dagelijks doen of een paar maal per week, dit is een tijdsinvestering van maximmal 15 minuten per keer.  Besef dat het je een veelvoud aan tijd bespaart omdat je meer zin en energie hebt om dingen op te pakken.

Wat als ik niet tevreden ben?
Als je niet tevreden bent na het volgen van de eerste module van de online training, krijg je het gehele bedrag teruggestort.

Wat houd een sessie in?

Tijdens de sessies tussendoor heb ik contact met jouw via telefoon of skype. Hierin komen themas aan bod waar jij tegen aan loopt en meer hulp bij kan gebruiken.

Wat als ik meer begeleiding wil dan in het pakket zit?

Het is altijd mogelijk om je training op te schalen als dat wenselijk is. Neem dan even contact op en maak je wensen of vragen kenbaar.

Ervaringen van mijn klanten

Onlangs ben ik bij Jitty geweest voor een transformatiesessie. Ik heb haar begeleiding als zeer prettig en rustig ervaren. Je krijgt alle tijd en ruimte om mee te gaan op ontdekkingsreis in je onderbewuste. Het heeft mij rust gegeven in mijn systeem op bewust en onbewust niveau.
Ik heb nu meer inzicht in de processen ten opzichte van mijn relaties. Daardoor ben ik er anders naar gaan kijken. Het heeft gezorgd voor een blijvende verandering, ten opzichte van hoe ik naar mensen kijk en ervaar.
Na de sessie voelde ik opluchting en ruimte.

 

Marja

Na de transformatiesessie bij Jitty ben ik veel beter in staat om mijn gevoelens te uiten. Opgekropte boosheid bleek een gevoel te zijn waar ik al meer dan 20 jaar last van heb gehad, maar nooit heb kunnen plaatsen. Het bleek de oorzaak te zijn van mijn fysieke klachten. Het geeft een heerlijk bevrijdend gevoel door deze mooie ervaring.

Jitty daagt je iedere keer uit om het uiterste uit je zelf te halen door een liefdevolle, eerlijke manier van benadering.

Ingrid

Je loopt niet meer leeg qua energie. Je kan beter je grenzen aangeven en bij jezelf blijven.